KAPCSOLAT

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy már ki is választotta az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásunkat, úgy használja bátran az alábbi formot!

info@hostfield.hu

Az Ön adatai

Üzenet

TÁRHELY
A lehető legmegbízhatóbb eszközökből összeállított, és állandó felügyelettel ellátott szerverparkunkban biztosí- tunk tárhelyet, hogy Önnek csak a tárhely kihasz- nálásval kelljen foglalkoznia.
HTML tár, XHTML tár, PHP tár, JavaScript tárhely, Ajax tárhely, Dinamikus tár, Statikus tár, Automata tárhely, Videó tár, CPanel,
VIRTUÁLIS SZERVER
XEN alapú VPS megoldások terén jóval a konkurencia előtt járunk, a virtuális szervereink hardver archi- tektúrája világszínvonalú.
VPS bérlés, VPS felügyelet, XEN VPS, CPanel VPS, DirectAdmin VPS, Linux VPS, Windows VPS,
SZERVER HOSTING
Nyugat-európai színvonalon felszerelt, stabil giganetes gerinchálózattal és két gigabites BIX-es kapcsolattal ellátott szervertermünkben kínálunk Önnek szerver hosting szolgáltatást.
CMS Made Simple, CMS Word, CPG-Nuke, DEV WMS, Frog CMS, Jetbox CMS, Jupiter CMS, Midgard CMS, Nucleus CMS, OneCMS, phpCMS, PHP-Fusion, PHP Nuke
Internetes hirdetések

Az intenetes, fizetett hirdetések jóval hatékonyabbak lehetnek, mint más hirdetési csatornákon keresztül véghezvitt kampányok. Kedvezményeink és tapasztalataink segítségével, még a mi jutalékunk melett is, akár fele áron jutthat hozzá a hirdetésekhez. Mi folyamatosan felügyeljük hirdetéseit, és így jóval alacsonyabb kattintási árakat érünk el.

Amennyiben valamely megoldásunk felkeltette figyelmét, úgy kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi árkonstrukciót. Forduljon bizalommal kollégánkhoz!

Kattintás alapú hirdetési csomagok

Ezeket a csomagokat azoknak ajánljuk akik nem havi szinten osztják be, hogy mennyi pénz költenek reklámra, hanem egy bizonyos összeget fordítanak erre a célra, és ez akár több hónapon keresztűl is tarthat. Itt csak a kattintások száma számit, az idő nem. Ha megrendeli valamelyik csomagunkat Ön is látni fogja, hogy hány látogató érdeklődését keltette fel, illetve hányan kattintottak hirdetésére. Az itt látott csomagok csak a hirdetés mennyiségében térnek el egymástól.

Havidíjas hirdetési csomagok

Ezeket a csomagokat azoknak ajánljuk, akik havi szinten szeretnénekk tervezni a hirdetési költségeket. Ha megrendeli valamelyik csomagunkat Ön is látni fogja, hogy hány látogató érdeklődését keltette fel, illetve hányan kattintotak hirdetésére. Az itt látott csomagok csak a hirdetés mennyiségében térnek el egymástól. Kollégáink a fizetett összegek arányában tudják az Ön weboldalát hirdetni.

Miért a HOSTFIELD az ideális partner?
Kedvező, versenyképes árak
Kimagasló informatikai infrastruktúra
99.9%-os rendelkezésre állás
Maximális szolgáltatási kör már a kisebb csomagokhoz is
Napi rendszerességű biztonsági mentések
24 órás felügyelet a szervertermünkben
Szakértő és segítőkész ügyfélszolgálat
Felkészült és tapasztalt stáb várja elgondolásait
. . .
Domain kezelés
Szolgáltatásunk segítségével könnyedén ellenőrizheti, hogy a regisztrálni kívánt domain név szabad-e.
Tovább >
Elhelyezkedés
Szervereineket a Victor Hugo utcai, redundáns klimatizálás- sal és tápellátással, valamint 24 órás felügyelettel ellátott szervertermünkben tároljuk.
intel gentoo debian centos windows cpanel phpmyadmin directadmin
DOMAIN
Domain regisztrációs szol- gáltatásunkat igénybevéve gyorsan, illetve belföldi és elsősorban külföldi part- nereink révén több mint 50 különböző végződés közül választva juthat az Önnek tetsző domain névhez.
Domain regisztráció, Domain rendelés, Domain ellenőrzés, Domain kezelés, Domain flotta, Domain tárhely, Domain szerver,
HIRDETÉS
Internetes, fizetett hirdetések jóval hatékonyabbak le- hetnek, mint más hirdetési csatornákon keresztül vég- hezvitt kampányok.
SEO, Keresőoptimalizálás, SEM, Kereső marketing, SMO, Szociális média, Kampányok, Keresőhirdetések,
FEJLESZTÉS
Tapasztalt gárdánk segít- ségével az egyszerű prezentációs weboldalaktól kezdve, az összetett rend- szerekig, bármilyen egyedi igényt képesek vagyunk maradéktalanul kielégíteni.
Weboldal, Webportál, Webdesign, Prezentációs oldalak, Statikus oldalak, Vállalatirányítási rendszerek, Egyedi fejlesztések,
Fejlesztés   Hirdetés   Kapcsolat
Tárhely Webtárhely HTML tár XHTML tár PHP tárhely JavaScript webtárhely AJAX webtárhely Statikus tár Dinamikus tár CMS Hosting Webhosting Szerver hosting 100Mbit Szerver hosting Gbit cPanel ASP Perl CGI MySQL PostgreSQL hosting FTP hosting WebAdmin Domain Domain regisztráció Domain flotta VPS XEN virtuális szerver VPS felügyelet Linux virtuális szerver Windows virtuális szerver DirectAdmin WCP Webfejlesztés Design Webdesign Website készítés Webportál Webáruház SEO Keresőoptimalizálás Online marketing